Volcano Eruption slotmaskin

Älskar du att snurra igång en spännande slotmaskin och få chansen att vinna stort? Det blir allt vanligare med digitala spelautomater och numera kan du få underhållningen rakt ned i fickan. Surfa fram på din mobiltelefon, surfplatta eller dator, valet är ditt när det kommer till den nya generationens spelmaskiner. En slotmaskin som blivit populär bland casino-entusiaster är Volcano Eruption, ett glödhett spel som har en stor och dödlig vulkan i huvudrollen. Spelets utspelar sig på fem hjul, tre rader och har upptill 25 linjer för insats. Det betyder att du har massor av chans till vinst och stora, lönsamma jackpots.

Volcano Eruption slotmaskin är skapat av den populära spelutvecklaren NextGen Gaming och skildrar en tid då dinosaurierna var härskarna på jorden. På de fem hjulen finner du mängder av väldesignade varelser som påminner mer om Jurassic Park och mindre om Las Vegas. Som vanligt ska du landa ikoner på rad och till din hjälp har du Wild-symboler som kan ersätta alla andra symboler och därmed förbättra dina vinstchanser ytterligare. Du känner lätt igen Wild-symbolen genom att hålla ögonen ute efter den lava-sprutande vulkanen. Om du har turen att landa tre Wilds på hjul två, tre eller fyra kommer du att aktiverar bonusläget.

Slotmaskin Volcano Eruption är spännande och lönsamt

En slotmaskin med spännande bonusläge

Volcano Eruption slotmaskin bjuder på en lönsamt bonusrunda där du först får fem free spins. Ta en närmare titt på den mellersta ikonen, den kommer förvandlas till en Wild-ikon och för varje fri spin kommer fler Wilds att slungas ut på spelplanen. Det är bara ett av många intressanta grepp som NextGen Gaming bjuder på. Du får också möjligheten att efter varje vinst satsa din summa och använda dig av gamble-funktionen. Du kommer nu att få gissa färgen på nästa kort och om du har rätt dubblar du din vinst. Gissar du fel kommer du dock förlora hela din vinst.